Mijn naam is Fabiola Meiland en ik ben in 1990 begonnen met mijn werk als fysiotherapeut en in 2008 als acupuncturist.

Ik werk met veel plezier als fysiotherapeute. Binnen de fysiotherapie heb ik vele opleidingen gevolgd o.a. de opleidingen voor medical taping, bekkentherapie, Parkinson-Net therapie en dry-needling.

Als fysiotherapeute miste ik alleen de mogelijkheid om bepaalde klachten van patiënten te behandelen (zoals slecht slapen, spanning en darmklachten). Daarnaast heb ik een holistische benadering waarbij ik de totale mens in ogenschouw neem.

Via de interesse voor evenwicht in energievelden ben ik de 3-jarige studie als Shiatsu therapeute (drukpunt massage)  gaan doen, waarna ik me heb verdiept in de Traditional Chinese Medicine (TCM) Hiervoor ben ik de 3-jarige opleiding van acupunctuur gaan doen, welke ik in 2008 heb afgerond.

Binnen de acupunctuur heb ik cursussen gevolgd  in : overgangsklachten, gynaecologie (onvruchtbaarheid, zwangerschap- en postpartum klachten) en guasha (een massage techniek met jadesteen).

Lichamelijke beweging vind ik zeer belangrijk voor iedereen en om dat plezierig te doen geef ik wandellessen en nordic wandellessen in de duinen van Heemskerk.

Dankzij mijn ruime ervaring met deze verschillende behandelmethoden, is het voor mij als therapeut een uitdaging om -samen met u- te werken aan uw gezondheid.